The Dance Station – editia II
Când? 19 noiembrie 2022
Ora? 15:00
Unde? Casa de Cultura a Studentilor Galati – str. Stiintei nr. 115, Galati
Aceasta competitie este menita sa aduca atat concurentilor, cat si spectatorilor un vibe cat se poate de fresh pe stiluri de dans si muzica URBANA!
Vei avea parte de o experiență artistică fresh și de o abordare nouă în ceea ce privește concursurile de dans urbane din România, vei fi jurizat de oameni competenți, cu experiență, care vor fi cât se poate de OBIECTIVI, vei face parte timp de câteva ore dintr-un grup de oameni dinamici și dacă ești pasionat de cultura urbană, sigur vei avea ce să vorbești cu persoanele prezente la acest eveniment.
De ce să vii la acest concurs în calitate de public?
După cum bine știm cu toții, dansatorii sunt reprezentația vizuală a muzicii. Aici, la @thedance.station ochii îți vor fi clătiți cu ritmuri alerte și cu diferite stiluri de dans care noi, sperăm, că te vor impresiona. În plus, intrarea este liberă!
La ce categorii te poti inscrie?
⚫ 𝟏𝐯𝐬𝟏 𝐇𝐢𝐩 𝐇𝐨𝐩 ⚫
Participarea la aceasta categorie este pe baza de preselectii.
❓Cum functioneaza aceasta categorie ❓
Participantii vor concura 1 versus 1 pe piese hip hop alese de DJ-ul concursului. Cel mai bun dintre cei doi va fi votat de catre juratul competitiei. Dupa preselectii vom trece la un sistem piramidal de TOP 16. Pe scurt, vor fi alesi 16 participanti, in functie de punctaj si se vor continua battle-urile tip TOP 16-TOP 8-SEMIFINALE-FINALA.
⚫ 𝟐𝐯𝐬𝟐 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐒𝐭𝐲𝐥𝐞 ⚫
Participarea la aceasta categorie este pe baza de preselectii.
❓Cum functioneaza aceasta categorie ❓
Participantii vor concura 2 versus 2 pe piese alese de DJ-ul concursului. Piesele vor fi alese aleatoriu, iar participantii vor trebui sa creioneze un freestyle(dans la liber) timp de 45-60 de secunde. Cel mai bun dintre cei doi va fi votat de catre juratii competitiei. Dupa preselectii vom trece la un sistem piramidal de TOP 16. Pe scurt, vor fi alesi 16 participanti, in functie de punctaj si se vor continua battle-urile tip TOP 16-TOP 8-SEMIFINALE-FINALA.
⚫ 𝐒𝐡𝐨𝐰𝐜𝐚𝐬𝐞 ⚫
Pentru participarea la aceasta categorie este nevoie de un moment coregrafic(URBAN/SOLO/DUO/TRIO/QUARTET/CREW) gandit de dinainte care va fi expus pe o melodie aleasa de concurent, melodie ca si durata de timp de MINIM 1 minut! Momentul coregrafic se refera la setul de miscari alese, costumatia, atitudinea si nu in ultimul rand conexiunea cu publicul. Castigatorii vor fi alesi de catre jurat printr-un set a mai multor categorii de jurizare cum ar fi: tehnica miscarilor de dans, muzicalitate, continuitate, conexiunea dintre melodie si exacutia dansului, care la randul lor acestea au si ele alte subcategorii.
Save the date!! 19 Noiembrie 2022
Ora? 15:00!
Unde? Casa de Cultura a Studentilor Galati
Organizator: The Artist Way, Casa de Cultura a Studentilor Galati